|
|
Fórum: P.Czirfusz Viktorin:Uj égi manna |
|
Témát létrehozta: nadasditimi | 2012.10.23. 12:35 |
| Vissza a fórum kezdõlapra |
| Új téma indítása >> |
Új hozzászólás >> Belépés | | czufusz1940 | 2013.03.01. 16:29 | #3232 | Elõzmény: #2741 | Válasz erre >> Belépés | Sajnos ezt nem tudom, de Viktorin atya történetét szeretném tudni, mivel édesapám Czirfusz János rokoni kapcsolatba volt Vele.
Amit tudok: az 1940-es évek elején Szombathelyen laktunk és Viktorin atya azidőben a Szent Mártonban levő Domonkos templomban szerzetesek részére kialakított helyiségében lakott/ kis zárkák /
Én személyesen is ismertem, mivel szüleim több ízben küldtek Neki élelmiszert, hurkát, kolbászt,szalonnát amiket Ő nagyon szeretett, de fogyasztásuk a Barátok részére tilos volt.
A szüleim kapcsolata az Atyával a háború alatt megszakadt így semmi további információm nincs se életéről se haláláról.
Ne haragudjon, hogy ilyen dolgokkal zavartam, arra kérném, ha valami információja van az Atyáról, azt legyen szíves mail-be megírni. A könyvet, ha lehet megnézném.
Ui.: ha Ön nem rokoni kapcsolatok vagy örökösödés útján jutott a könyvhöz, elnézését kérem a zavarásért
czufusz1940 |
|  h i r d e t é s  | | nadasditimi | 2012.10.23. 12:35 | #2741 | Válasz erre >> Belépés | Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy mennyit érhet ez a könyv?
 Nagyitáshoz kattinson a képre!!
nadasditimi |
|
|
|
|
|