Sok minden nem látszik a képből, de ez szerintem valami autodidakta versenyző lesz. Ár kvalitásfüggő, jó esetben 10-20E körül.
Czinege, Darkó, meg az a hajós dolog: ezek a festménynek látszó tárgyak nem az én asztalom, gondolom a neten lehet találni elég analógiát, ami alapján be lehet árazni őket. (Czinege-képek hátulján általában szokott lenni egy cetli, valami fantasztikus hatjegyű számmal. Ha azt elosztjuk tízzel, kb. kijön egy reális ár.)
A Gyurkovits-kép nekem furcsa. Vagy hamisítvány, vagy a festő idős korára elfelejtett festeni. Mindenesetre, ha eredeti is, nagyon gyenge munka.
Ez a szignó.
Szeretném megkérni,hogy a korábban feltöltött képeimet is nézze meg.Gyurkovits,Czinege,Darkó-Ápor és a sárga hajós festmény.
Előre is köszönöm!
Lakos 60E Ft körül, Mednyánszky (feltételezve hogy akvarellről van szó, és eredeti) 2-300E, Kunffy 50E. Pálinkásról kellene egy nagyobb fotó, + a szignóról is egy.
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretném megtudni mennyit érhetnek a képeim.A képen ebben a sorrendben láthatóak:Lakos Alfréd,Mednyánszky László,Pálinkás,Kunffy Lajos