Fórum: Pirkenhammer |
Témát létrehozta: bizsumano | 2016.06.17. 17:52 |
Vissza a fórum kezdõlapra |
Új téma indítása >> |
Új hozzászólás >> Belépés | bizsumano | 2016.06.20. 20:11 | #5308 | Válasz erre >> Belépés | Köszönöm szépen a válaszát!
bizsumano |
|  h i r d e t é s  | porzellan | 2016.06.18. 08:52 | #5304 | Elõzmény: #5303 | Válasz erre >> Belépés | Kedves bizsumano!
A Pirkenhammer nem tekinthető egyenrangú porcelánnak a Herendivel. A Herendi egy világszínvonalú, talán a világon a legismertebb porcelánmárka. A Pirkenhammer soha nem volt az, még ha történelme régebbi múltra is nyúlik vissza, úgy kb. 20 évvel. A porcelán minőségét nem vitatom, de mint értékben, úgy hírnévben is alulmúlja a Herendit. Tehát kérdésére válaszolva, a középmezőnybe sorolnám a Pirkenhammer porcelánt. Ami minőségben és hírnévben is hasonló a Herendihez, talán a Rosenthal márkát említeném meg.
Felhívom figyelmét, nem vagyok szakértő, a jelen weboldalhoz semmi közöm, csupán felhasználó vagyok mint Ön, így véleményem nem tekinthető hivatalos szakvéleménynek.
Üdv
porzellan |
| bizsumano | 2016.06.17. 17:52 | #5303 | Válasz erre >> Belépés | Vásároltam Pirken hammer porcelánokat. Az eladó azt mondta, hogy olyan kategória, mint itthon a Herendi. Sok mindent nem találtam ezekről a porcelánokról és egy picit el kezdtem kételkedni. Valaki tudna nekem segíteni, hogy mégis hova sorolható ez a márka? A válaszokat előre is köszönöm!
 Nagyitáshoz kattinson a képre!!
bizsumano |
|
|
|
|